Szeptember 20–21-én az Omlett Étteremben a halételeké a főszerep!
Kóstold meg a bakonyi fogasfilét, a harcsapaprikást vagy a ropogós panko bundás harcsafilét – de vár a betyárgulyás, szalontüdő és a klasszikus somlói galuska is. Friss ízek, házias hangulat, őszi hétvége Szombathelyen.
Alkalmi nemzeti és nemzetiségi estek az éttermünkben!
Ha van egy étel, ami a hazádra vagy közösségedre jellemző – legyen az horvát, szlovén, roma, filippínó, kínai, olasz, török vagy bármi más – nálunk bemutathatod. Mi adjuk a konyhát, a hozzávalókat és a vendégeket, te pedig elhozod a receptet és a lelkesedést
Fedezd fel aktuális hétvégi ajánlatainkat!
Minden hétvégén friss, szezonális és házias ízekkel várunk Szombathely szívében.
Levesek, főételek és desszertek gondosan válogatott alapanyagokból, helyben készítve – legyen szó egy tartalmas ebédről vagy egy nyugodt, barátságos vacsoráról.
Ha hétvége, akkor friss, házias fogások, illatok és ízek...
Ezekre a napokra olyan ételeket álmodtunk meg, amelyek egyszerre idézik a klasszikus magyar konyha hangulatát és a nyár könnyedségét. Ropogós bundák, fűszeres húsételek, friss saláta és egy különleges, házi készítésű desszert is helyet kapott a tányéron. Nálunk nemcsak enni lehet – nálunk jóllakni, megpihenni, és egy kicsit lelassulni is érdemes.
Megérkeztek a Kámoni Bisztró és az Omlett Étterem kézműves újdonságai!
Négyféle szósz és lekvár közül választhatsz: pikáns, édes-savanyú, balzsamecetes, vagy whiskys-mézes ízvilágban. Kizárólag minőségi alapanyagokból, mesterséges adalékok nélkül készülnek – helyben, kis tételben. Kóstold meg őket személyesen, vagy vidd haza az ízeket!
A Kámon-Hús Kft. számára a fenntarthatóság nem kampánytéma, hanem a napi működés része. Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy éttermünk és üzemeink valóban környezettudatosan működjenek – a zöld megoldások nálunk természetesek.
Bisztrónkban és éttermünkben is megkóstolhatod az új kávékülönlegességünket